Anläggning

Energifabriken - Fossilfritt, förnybart och klimatsmart.

Den 24 Juni 2015 invigdes Sveriges första fossilfria mack och vi har fått privilegiet att ha den hos oss på Ströbogatan 29. Denna sköts och ägs av Energifabriken och tillhandahåller de helt fossilfria drivmedlen RME100 och Neste My Förnybar Diesel (HVO). Här kan du även tanka Adblue.

Vill du också köra ditt fordon på dessa drivmedel så kontaktar du Energifabriken.

Tvätthall

Extra bred spolhall med hetvatten och schamponering/avfettning som är öppen dygnet runt. Tvätthallen är utrustad med spolutrustning i taket, smörjgrop för spolning av underrede samt robot för invändig tvätt av bulkar.

Kontakta oss så hjälper vi dig att registrera ditt företag som användare av tvätthallen.
Clas, 070-577 07 45

Uppställningsplats

Vi hyr ut lastbilsparkering på inhägnad tomt med larmat staket, upplyst gårdsplan, kameraövervakning, rörelsesensorer och telefonstyrd grind. Här finns valmöjligheten att hyra med motorvärmestolpe eller utan. Det går även att hyra omklädningsrum med klädskåp i separata rum för damer och herrar inkl. del i dusch, tvättmaskin och lunchrum med kaffeautomat.

Kontakta oss för priser och mer information.
Clas, 070-577 07 45

Utbildning

Vi har möjligheten tillsammans med Lidestam Utbildning AB anordna kurser och utbildningar vilket krävs för att kunna utföra yrkesmässiga lastbilstransporter.
-YKB fortbildning delkurs 1-5 
-ADR Grundutbildning
-ADR Klass 1
-ADR Tank
-Brandkurser

Kontakta Clas för mer information.
clas@helgenas.com
070-577 07 45